close login phone icon-mail piggy-bank team tandwiel settings succes icon-arrow icon-twitter icon-facebook alert icon-acceptatie icon-taxi icon-wasstraat icon-parking icon-plug icon-trein icon-search icon-tanken icon-aarde kaart icon-line-chart icon-team icon-chevron icon-olie icon-pech icon-overzicht icon-optimaalgemak
Overal tanken met MultiTankcard

Kennis.

Door een goede samenwerking met u als leasemaatschappij of wagenparkbeheerder, zorgen we er samen voor dat leaserijders onbezorgd op pad gaan. Om onze gezamenlijke dienstverlening nog verder te versterken, delen wij graag onze inhoudelijke kennis met u, zodat u hier uw voordeel mee kan doen richting uw klant of leaserijder.

Hier vindt u al onze inhoudelijke artikelen die wij regelmatig en aanvullen. Lees bijvoorbeeld over de verschillen tussen een merkgebonden en universele tankpas, of verdiep u in de mogelijkheden van elektrisch laden. 

Merk pas of universele pas

Vraagt u zich ook wel eens af wat nu de beste keuze is voor uw klant of leaserijders: een universele tankpas als MultiTankcard of toch een merkgebonden pas? Hoe kan er het meest bespaard worden op brandstofkosten? Wij bieden u enkele inzichten. 

Lees het hier

Elektrisch laden met MultiTankcard

MultiTankcard ziet het als één van haar missies om de CO₂-uitstoot te verminderen. Daarom bieden wij een eigen laadoplossing aan. Hoe onderscheidt deze laadoplossing zich van de andere aanbieders in de markt?  

Lees het hier
Elektrisch laden met MultiTankcard

Fleetmanagement: de kracht van data

Succesvol fleetmanagement draait om het verzamelen en gebruiken van de juiste data.

Lees het hier
Succesvol fleetmanagement

Het wagenpark: wat komt er bij kijken?

Het wagenpark is het geheel aan voertuigen van een onderneming. Bij een groot wagenpark kan het verstandig zijn een wagenparkbeheerder aan te stellen.

Lees het hier

Mobiliteitsbudget: hoe werkt het?

Met een mobiliteitsbudget zijn werknemers zelf verantwoordelijk voor hun reiskosten. Maar hoe werkt het als werkgever?

Lees het hier
Mobiliteitsbudget

De voordelen van een voertuigvolgsysteem

Een voertuigvolgsysteem heeft veel voordelen voor wagenparkbeheerders. Je hebt geen omkijken meer naar rittenregistratie en je kunt duizenden euro’s aan brandstof besparen.

Lees het hier

Wagenparkbeheer: 8 tips voor een efficiënt wagenpark

Efficiënt wagenparkbeheer kan veel tijd en geld besparen. En er zijn meer voordelen. MultiTankcard geeft 8 tips voor een gezond wagenpark.

Lees het hier
Tips
Contact

Laat uw gegevens achter

Vul hier uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.